Περί

Ονομάζομαι Γιώργος Δημητρόπουλος και είμαι Ανθλγος του Πεζικού,απόφοιτος της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών.

Έχω ενταχθεί στην οικογένεια των Ειδικών Δυνάμεων από τότε που ξεκίνησα την καριέρα μου και έκτοτε κάθε μέρα εξακολουθεί να αποτελεί μια νέα πρόκληση για μένα.

Σταθμός στην καριέρα μου και στη ζωή μου γενικότερα, υπήρξε η θητεία μου στο ΚΕΑΠ, ό που ανέπτυξα την αγάπη για τη διδασκαλία, τη μάθηση και τη συνεχή αυτό-βελτίωση. Σε ένα «πανεπιστήμιο» όπως είναι το ΚΕΑΠ, είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς στη γνώση. Η μελέτη των στρατιωτικών αντικειμένων υπήρξε καθημερινή όπως και η διδασκαλία, πολλές φορές σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό ακροατήριο. Η θητεία μου εκεί με ώθησε να ασχοληθώ με τον αθλητισμό και να συμμετέχω σε διάφορους αγώνες αποστάσεων. Παράλληλα ανάπτυξα αγάπη για τη γνώση και ξεκίνησα σπουδές στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, το οποίο και περάτωσα το 2012.

Η εξέλιξη και η αυτό-βελτίωση μου συνεχίστηκε και η Υπηρεσία με τίμησε με το να υπηρετήσω ως εκπαιδευτής στο ΔΙΚΕΕ (Διεθνές Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης), στο Πφούλεντορφ της Γερμανίας. Οι απαιτήσεις αυξήθηκαν κατακόρυφα, όπως επίσης και οι πνευματικές απολαβές: ένας νέος ορίζοντας ανοίχτηκε μπροστά μου και ξεκίνησα να ρουφάω σαν σφουγγάρι κάθε ψήγμα γνώσης.

Με την επιστροφή μου από τη Γερμανία, υπηρέτησα στο ΚΕΑΠ, με σκοπό να μεταφέρω τις γνώσεις μου στα Στελέχη που υπηρετούσαν στις Ειδικές Δυνάμεις.

Το βιβλίο «Λήψη Απόφασης, μια Τέχνη στο Σύγχρονο Πεδίο Μάχης», αποτελεί το επιστέγασμα της καριέρας μου, πνευματικό καρπό της υπηρεσίας μου ως εκπαιδευτής στις Ειδικές Δυνάμεις. Δεν αποτελεί απλά ένα βιβλίο στρατιωτικού περιεχομένου, αλλά έναν οδηγό επιτυχίας ο οποίος απευθύνεται σε όλο τον κόσμο.

Καθημερινά λαμβάνουμε αποφάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων έχουν μικρότερη η μεγαλύτερη επίδραση στη ζωή μας. Η λήψη αποφάσεων όπως περιγράφεται στο βιβλίο, μπορεί να εφαρμοστεί στο στρατό, στις επιχειρήσεις, στον αθλητισμό και όχι μόνο.

Το βιβλίο αυτό ευελπιστώ να αποτελέσει βοήθημα και οδηγό, για όλους εκείνους που προσπαθούν κάθε μέρα να γίνουν καλύτεροι από την προηγούμενη, μαθαίνοντας και κάνοντας συνεχώς νέα πράγματα.

Ευελπιστώ να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας.

Γιώργος Δημητρόπουλος

.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.