Παρουσίαση του νέου μας βιβλίου μέσα από το περιοδικό «Καταδρομή & Ασφάλεια»


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον δημοσιογράφο και Διευθυντή Σύνταξης του Περιοδικού «Καταδρομή και Ασφάλεια» για την παρουσίαση του νέου μας βιβλίου «Εγχειρίδιο Τακτικής Φροντίδας Απωλειών Μάχης – Ξεγελώντας τον Θάνατο», στο καινούργιο τεύχος (Φεβρουαρίου – Μαρτίου) του περιοδικού.

Ανάμεσα στα εξαιρετικά άρθρα που περιλαμβάνει, φιλοξενεί και μια παρουσίαση του νέου μας βιβλίου «Εγχειρίδιο Τακτικής Φροντίδας Απωλειών Μάχης Έλληνα Μαχητή» καθώς και μια ανάλυση των δύο υλικών εξοπλισμού που πρέπει να φέρει κάθε μαχητής των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, κατά την περίοδο επιχειρήσεων. Της Διακλαδικής Συλλογής Α΄ ΒΟΗΘΕΙΩΝ/ΔΙΣΑΒ – Joint First Aid Kit/JFAK και της Συλλογής Φαρμάκων Τραυμάτων Μάχης/ΣΥΦΑΤΡΑΜ – Combat Wound Medication Pack/CWMP, γνωστές ανεπισήμως και ως IFAK και Combat Pill αντίστοιχα.

Το βιβλίο μπορείτε να παραγγείλετε από την ιστοσελίδα https://www.ecwid.com/store/helmilbooks/ ή τηλεφωνικά από τα: 6944592153 και 6944682948. Το κόστος του είναι 20€ χωρίς τα έξοδα αποστολής. Ως επιπλέον δώρο, το κάθε βιβλίο συνοδεύεται από μία κάρτα απώλειας υγείας μάχης στα Ελληνικά, εκτυπωμένη σε ειδικό αδιάβροχο χαρτί και με ειδικά ενισχυμένη τρύπα με μεταλλικό στεφάνι για την ασφάλισή της επί του ασθενή.

Επιπλέον κάρτες είναι διαθέσιμες με κόστος 5€ η πεντάδα (που είναι ο ελάχιστος αριθμός καρτών που πρέπει να διαθέτει ο μαχητής μαζί του). Στην τιμή αυτή δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής. Σε περίπτωση που αυτές παραγγελθούν με το βιβλίο, δεν θα επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής.

Τα βιβλία μας

Τα βιβλία που έχουμε εκδώσει έως σήμερα, είναι τα εξής:

– Το «Εγχειρίδιο Έλληνα Μαχητή, Τακτικές Μικρών Κλιμακίων»Μέσα από τις 304 σελίδες του βιβλίου, γεμάτες (στην κυριολεξία), με εικόνες και διαγράμματα, ο αναγνώστης μπορεί να διαβάσει, να μελετήσει και να κάνει πράξη, αντικείμενα όπως Ηγεσία, Εξοπλισμός, Περίπολα, Σχηματισμοί ομάδας, Ασκήσεις Αμέσου Αντιδράσεως, Περίπολα Μάχης και Αναγνωρίσεως και πολλά άλλα.

– Το βιβλίο «CQB: Βολές Μάχης Ταχείας Αντίδρασης, Οπλισμός, Εξοπλισμός, Τακτικές», το οποίο είναι μια πραγματική ….Βίβλος, καθώς περιέχει σχεδόν τα πάντα όσον αφορά τακτικές συμπλοκής με φορητό οπλισμό σε κάθε είδους περιβάλλον και κατάσταση. Από τις βασικές αρχές της σκόπευσης και τις θέσεις βάλλοντος, μέχρι πολύπλοκες τακτικές εκκαθάρισης οικίας, μάχης σε κλίμακες, νηοψίες σε πλοία, ελέγχους σε οχήματα, τεχνικές στρατιωτικής διάρρηξης, και πολλά άλλα. Μάλιστα, το συγκεκριμένο βιβλίο μπορείτε να το έχετε και ως εφαρμογή στο κινητό σας. Για να κατεβάσετε την εφαρμογή πατήστε ΕΔΩ

 – Το βιβλίο «Η Στρατιωτική Διαδικασία Λήψης Απόφασης και η χρήση της από τις Επιχειρήσεις και τους Οργανισμούς Ασφαλείας» το οποίο αποτελεί ενημερωμένη έκδοση του βιβλίου «Λήψη Απόφασης, μια Τέχνη στο Σύγχρονο Πεδίο της Μάχης» απευθυνόμενο πλέον σε ευρύτερο κοινό, όπως Στελέχη Οργανισμών Ασφαλείας και Επιχειρήσεων, αλλά και στον απλό ιδιώτη, ο οποίος καθημερινά λαμβάνει αποφάσεις.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε από την ιστοσελίδα μας  helmilbooks.com και τις σελιδες μας  https://www.facebook.com/cqbtactics/ και https://www.facebook.com/Helmilbooksgr/

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.