Χρήση κάλυψης κατά τη μάχη (video)


Ένα ζεύγος μαχητών πολλές φορές θα κληθεί να βγει από μιά γωνία ή από ένα τοίχο. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για παράδειγμα όταν κινείται κατά μήκος ενός διαδρόμου και συναντήσει γωνία ή σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση κληθεί να εγκαταλήψει την κάλυψη του.

Το ζεύγος εφαρμόζει διάφορες τεχνικές, με σκοπό να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες να προσβληθεί από τον εχθρό και να εκπέμψει το δυνατόν πιο φονικά πυρά εναντίων του. Μία από τις τεχνικές που μπορεί να εφαρμόσει, είναι η λεγόμενη «ψηλά, χαμηλά», κατά την οποία ο ένας μαχητής γονατίζει και ο άλλος στέκεται όρθιος, εμπλέκοντας στόχους ο ένας από αριστερά προς τα δεξιά και ο άλλος αντίστροφα.

Δείτε τον τρόπο εφαρμογής της παραπάνω τεχνικής, στο βίντεο της Tactical Rifleman.

Η παραπάνω τεχνική είναι μία μόνο από τις πολλές που πρέπει να κατέχει ο μαχητής στο σύγχρονο παιδίο της μάχης, όχι απαραίτητα στο αστικό. Το βιβλίο «Βολές Μάχης Ταχείας Αντίδρασης«, είναι το μοναδικό βιβλίο στα ελληνικά, το οποίο περιγράφει όλες εκείνες τις τεχνικές οι οποίες αυξάνουν την επιβιωσιμότητα του μαχητή στο σύγχρονο πεδίο της μάχης και απαραίτητο βοήθημα ακόμα και για εκείνους που έχουν γνώση του αντικειμένου.

Μπορείτε να το αποκτήσετε εύκολα, σε προνομιακή τιμή, μαζί με το βιβλίο «Λήψη Απόφασης» το οποίο πραγματεύεται το θεωρητικό κομμάτι της σχεδίασης και του προγραμματισμού.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.