Ταχεία & Τακτική αλλαγή γεμιστήρας


Στο βιβλίο μας «Βολές Μάχης Ταχείας Αντίδρασης», αναλύεται σε βάθος ο τρόπος αλλαγής γεμιστήρας στο πιστόλι, είτε πρόκειται για τακτική αλλαγή, όταν δεν βρισκόμαστε υπό άμεσο κίνδυνο, είτε για ταχεία αλλαγή και προέχει η ταχύτητα.

Το θέμα της αλλαγής γεμιστήρας, όπως αναλύεται στο βιβλίο μας, περιγράφεται με αρκετή ακρίβεια στο βίντεο αυτό.  Όπως θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι, ο σκοπευτής τονίζει ότι η αλλαγή γεμιστήρα πρέπει να πραγματοποιείται στο «χώρο εργασίας του σκοπευτή – work space», δηλαδή σε τέτοια θέση από τα μάτια του σκοπευτή, ώστε να μη χάνει σε καμία περίπτωση την επαφή του με το στόχο.

Η παραπάνω λεπτομέρεια, είναι μόνο μία από τις πολλές τις οποίες πρέπει να λαμβάνουμε υπ’ όψιν κατά την αλλαγή γεμιστήρας, προκειμένου να δημιουργήσουμε την κατάλληλη μυϊκή μνήμη, ώστε οι ενέργειες αυτές να εκτελούνται αυτόματα και με τον ίδιο τρόπο.

Στο βιβλίο «Βολές Μάχης Ταχείας Αντίδρασης«, μπορείτε να μάθετε όχι μόνο ατομικές δεξιότητες, αναγκαίες για την επιβίωση κάθε μαχητή, αλλά και τακτικές, τεχνικές και διαδικασίες που αφορούν στο συντονισμό μεγαλύτερων κλιμακίων οι οποίες αποτελούν το επόμενο βήμα στην εκπαίδευση ενός τμήματος που θέλει να αποκαλείται «μάχιμο».

Μπορείτε να δείτε περισσότερα βίντεο και φυσικά να το κάνετε δικό σας, αποκτώντας τη μοναδική ευκαιρία να γίνετε κοινωνός των μοναδικών αυτών γνώσεων.

Μπορείτε επίσης να λαμβάνετε ενημερώσεις, συμπληρώνοντας τα παρακάτω πεδία.

One comment

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.