Χρήση θερμικών σκοπευτικών από ελεύθερους σκοπευτές του ISIS


Κατά τη διεξαγωγή της μάχης σε αστικό περιβάλλον, δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στις ατομικές δεξιότητες, κυρίως αυτής της εισόδου σε δωμάτιο. Παρόλα αυτά οι μαχητές που διεξάγουν την έφοδο, δεν δρουν μόνοι τους, αλλά σε στενή συνεργασία με άλλες ομάδες ατόμων οι οποίοι υποστηρίζουν τις ενέργειες τους. Μία από αυτές τις ομάδες, είναι οι ελεύθεροι σκοπευτές, οι οποίοι έχουν σαν αποστολή να εξουδετερώνουν στόχους που τους έχουν οριστεί από τον επικεφαλής.

Σε ένα νέο βίντεο που κυκλοφόρησε, μαχητές του ISIS φαίνεται να χρησιμοποιεί εξελιγμένες θερμικές συσκευές, προκειμένουν να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα τους.

Είναι πλέον εμφανής ότι η χρήση ελεύθερων σκοπευτών, μπορεί να δράσει ως πολλαπλασιαστής ισχύος κατά τον αστικό αγώνα και η χρήση ειδικού οπλισμού και σκοπευτικών είναι απαραίτητος.

Στο βιβλίο «Βολές Μάχης Ταχείας Αντίδρασης«, μπορειτε να μάθετε όχι μόνο ατομικές δεξιότητες, αναγκαίες για την επιβίωση κάθε μαχητή, αλλά και τακτικές, τεχνικές και διαδικασίες που αφορούν στο συντονισμό μεγαλύτερων κλιμακίων οι οποίες αποτελούν το επόμενο βήμα στην εκπαίδευση ενός τμήματος που θέλει να αποκαλείται «μάχημο».

Μπορείτε να δείτε την Παρουσίαση βιβλίων στο Πολεμικό Μουσείο (βίντεο) και φυσικά να το κάνετε δικό σας, αποκτώντας τη μοναδική ευκαιρία να γίνετε κοινωνός των μοναδικών αυτών γνώσεων.

πηγή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.