Παρουσίαση Βιβλίων στο Πολεμικό Μουσείο


Οι συγγραφείς Γιώργος Δημητρόπουλος και Βαγγέλης Τρασάνης σας προσκαλούν στο Πολεμικό Μουσείο στις 7 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στην παρουσίαση των βιβλίων τους: «Βολές Μάχης Ταχείας Αντίδρασης. Οπλισμός – Εξοπλισμός – Τακτικές, στο Σύγχρονο Πεδίο Μάχης» & «Η Στρατιωτική Διαδικασία Λήψης Απόφασης και η χρήση της από τις Επιχειρήσεις και τους Οργανισμούς Ασφαλείας».

Ομιλητές:
Υποστράτηγος Νικόλαος Μανωλάκος – Διευθυντής Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ,
Ταξίαρχος Νικόλαος Φλάρης – Διοικητής Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ,
Αντγος ε.α. Νικόλαος Λάζαρης – πρώην Διευθυντής Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ και Πρόεδρος της Λέσχης Καταδρομέων και Ιερολοχιτών,
Θα επακολουθήσει δημόσια συζήτηση, την οποία θα συντονίσει ο Δημοσιογράφος Δημήτρης Πατσουλές, Διευθυντής Σύνταξης του Περιοδικού «Καταδρομή και Ασφάλεια»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.