Νέες οδηγίες στην εκπαίδευση νεοσυλλέκτων (βίντεο!!!!)


Όλοι εμείς που υπήρξαμε κάποια στιγμή της καρίερας μας εκπαιδευτές, (ιδιαίτερα στις Ειδικές Δυνάμεις), ήρθαμε σε επαφή (πολλές φορές αντιμέτωποι!!!) με οδηγίες από τους προϊσταμένους και τα προγράμματα εκπαίδευσης, τα οποία όριζαν τα πρότυπα συμπεριφοράς κατά την εκπαίδευση.

Οι οδηγίες αυτές τυπικές αλλά και άτυπες, έθεταν όρια στη συμπεριφορά μας απέναντι στους νεοσυλλέκτους αλλά και στα στελέχη που εκπαιδεύαμε. Κανόνες όπως: 30 λεπτά για το γεύμα ή υποχρεωτικός ελεύθερος χρόνος μετά το φαγητό, υπηρξαν αποδεκτά? από όλους τους εκπαιδευτές.

Από την άλλη πλευρά, κανόνες όπως η απαγόρευση της χαλαρής γυμναστικής στα διαλλείματα μεταξύ των μαθημάτων, το βάδιν στις όποιες μετακινήσεις των εκπαιδεύομένων, ή ακόμα η χωρίς όριο επίσκεψη στο γιατρό, προκαλούσαν δυσφορία στους εκπαιδευτές, οι οποίοι ήταν πάντα υπεύθυνοι για τις επιδόσεις του τμήματός τους.

Οι κανόνες αυτοί, στα πλαίσια της πολιτικής ορθότητας, γίνονται χρόνο με το χρόνο πιο αυστηροί, με αποτέλεσμα οι στρατοί μας να γίνονται γατάκια . Η αντίδραση των εκπαιδευτών, δεν απέχει πολύ από την αντίδραση που παρουσιάζεται στο παρακάτω βίντεο (δείτε το μέχρι τέλους!!!!)

Οι συγγραφείς των βιβλίων που πραγματεύεται η ιστοσελίδα, υπήρξαμε επί σειρά ετών εκπαίδευτές στις Ειδικές Δυνάμεις της χώρας μας αλλά και στο εξωτερικό. Τα βιβλία μας έχουν γραφτεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι κατανοητά ακόμα και από άτομα τα οποία δεν έχουν καμία παλαιότερη επαφή με το στρατό.

Καλύπτουν μια ευρεία γκάμα αντικειμένων, όπως η Λήψη Απόφασης, η Εκπαίδευση στις Βολές Μάχης Ταχείας Αντίδρασης και τα Περίπολα. Είναι δε απόλυτα συμβατά με την παρεχόμενη στις Ειδικές Δυνάμεις εκπαίδευση. Η άμεση και η έμμεση αποδοχή τους από πλήθος επαγγελματιών όλων των Κλάδων, δημιουργεί μια κρίσιμη μάζα με κοινό νου και εκπαίδευση.

Μπορείτε να τα αποκτήσετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και για οποίαδήποτε απορία μπορείτε να πικοινωνήσετε μαζί μας στο helmilbooksgr@gmail.com

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.