Ευχαριστίες: Σάββας Δ. Βλάσσης


Για τον εκδότη και συγγραφέα, Σάββα Βλάσση, δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις. Το έργο του είναι ευρέως γνωστό στους ιδιώτες και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης και από τους στρατιωτικούς.

Προσωπικά, ως Γιώργος, έχω κοινό υπόβαθρο με τον κο Βλάσση, διότι έχουμε και οι δύο υπηρετήσει στη 2α ΜΑΛ. Αυτό όμως είναι λιγότερο: Η συνεργασία μας χάνεται πίσω στο 2014 και ακόμα πιο πίσω, όταν είχα την τύχη να με προλογίσει στην παρουσίαση του πρώτου μου βιβλίου «Η Στρατιωτική Διαδικασία Λήψης Απόφασης», που πραγματοποίησα στο Σύλλογο Ελλήνων Εφέδρων Πεζοναυτών.

Από τότε έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι και είχα την τιμή να φιλοξενηθώ πολλές φορές, στις σελίδες του περιοδικού «Δούρειος Ίππος». Είχα εξίσου την τύχη να ενημέρωνομαι από πρώτο χέρι, για τις  δυνάμεις του εχθρού, διευκολύνοντας έτσι το έργο μου ως Αξιωματικός 2ου Γραφείου.

Η απόφαση του να προλογίσει το νέο μας βιβλίο, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς και του υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να είμαστε συνεπείς στο έργο μας. Του ευχόμαστε δε από πλευράς μας, καλή δύναμη στο δύσκολο έργο του.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.