Η ιστορία γράφεται από τους νικητές


επιτυχίες τουρκικής ΠΑ

Η Ιστορία γράφεται από τους νικητές έλεγε ο Ναπολέων και μάλλον έχει δίκαιο.

Την απόδειξη μπορείτε να διαβάσετε στη σελίδα 30 του  τελευταίου τεύχους του διαδικτυακού περιοδικού Frag Out!,  το οποίο φιλοξενεί άρθρο με τίτλο «Οι νίκες της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας, διαμέσου των αιώνων». Στο άρθρο αυτό περιγράφεται, η πρόσφατη κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους, καθώς επίσης και η κατάρριψη του ελληνικού F-16C, το Νοέμβριο του 2000.

Βλέπουμε λοιπόν, η τουρκική πλευρά (επίσημη η μή) διαδίδει για άλλη μια φορά τη δική της πλευρά της ιστορίας, τονίζοντας το αξιόμαχο ή μάλλον το αήττητο της πολεμικής της αεροπορίας.Τονίζεται, ότι το περιοδικό αυτό κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο και διαβάζεται από χιλιάδες αναγνώστες.

Η μεγαλύτερη τέχνη στον πόλεμο είναι να υποτάξεις τον εχθρό χωρίς μάχη, έλεγε ο Σουν Τζου και τα βιβλία της ιστορίας γράφονται από τους νικητές. Αναμένει να δούμε τι θα γράφουν τα δικά μας βιβλία για το γεγονός αυτό.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.